У Рівному влаштували фотосесію, аби допомогти безпритульним тваринам з інвалідністю

31 Січня 2023, 15:31
Фотосесія ФОТО 565
Фотосесія

У Рівному зоозахисники благодійного фонду «Клуб Лапа» організували фотосесію з безпритульним котами і собаками з інвалідністю. 

Захід відбувся у рамках проєкту «Люди Ікс» для збору грошей на реабілітацію травмованих тварин. Про це пише Суспільне.

Флейтистка Анастасія Власюк — одна з волонтерок рівненського благодійного фонду. Вона розповіла, що до лав зоозахисників потрапила випадково.

«У соцмережах я побачила в дуже страшному стані собачку, яку хотіли усипляти, не було кому взятися. Неочікувано для самої себе, я знайшла лікарів, людей в Києві. Там зробили операцію, зробили неможливе, бо ніхто йому не давав шансів навіть на візок. Зараз він у щасливій сім'ї, живе як повноцінний пес. Після цієї історії так склалося, що мене це волонтерство затягнуло», — поділилась вона.

Разом з перукарем Дмитром Кіпнісом Анастасія взяла участь у фотосесії «Операція краса». Вони позували рівненському фотохудожнику Дмитру Крахмалюку з безпритульними котами й собаками з інвалідністю.

«Нашою мотивацією стали тваринки, які знаходяться у нас під опікою з особливими потребами. Їм також потрібно шукати сім'ї. Ми хочемо привернути увагу до тих тваринок», — додала учасниця проєкту.

Голова фонду Інеса Шишкіна розповіла, що вони відкриті для усіх творчих людей, які небайдужі до проблем тварин і готові допомагати їм своїми талантами.

«Ми хочемо залучити творчих людей допомагати безпритульним тваринам. На жаль, їх в умовах війни стає все більше і більше. Наші захисники, рятуючи їх від війни, привозять у більш-менш мирні міста, а рук добрих не вистачає. Досить мало тих, хто долучається до допомоги. Таким чином ми хочемо залучити максимально людей», — додала вона.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024