Музиканти гурту «Антитіла» отримали нагороди за оборону Київщини

29 Січня 2023, 17:17
Фото з фейсбук-сторінки гурту 1800
Фото з фейсбук-сторінки гурту
За виконання бойових завдань в Ірпені і захист Київщини музиканти, волонтери та військовослужбовці Тарас Тополя, Сергій Вусик, Дмитро Жолудь разом з побратимами 130 бТРО нагороджені медаллю «Честь. Слава. Держава». 
 
Про це повідомили на офіційній сторінці гурту в фейсбуці.
 
Від громади міста Києва – за мужність, патріотизм і високу громадянську позицію. Чітка та смілива громадянська позиція протягом усіх років війни, сотні врятованих життів, сумлінна служба в обороні рідних околиць Києва і захист країни на півночі Харківщини.
Також наказом міністра оборони нагороджено Сергія Вусика «Знаком пошани» за військову доблесть, значний особистий внесок у справу розбудови, розвитку та забезпечення життєдіяльності Збройних Сил України, досягнення високих показників у військовій сфері та бездоганну сумлінну службу.
 

Нагадаємо, що під час виконання бойових завдань на Харківщині, музиканти отримали наказ повертатися з фронту. Цей наказ віддав головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. Та попри те, що Тарас Тополя, Сергій Вусик і Дмитро Жолудь більше не виходитимуть на передову, вони все ж продовжують службу в лавах ТрО.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024