FreeTheLeopards: серед українців шириться леопардовий флешмоб

24 Січня 2023, 18:04
Наталка Карпа ФОТО, ВІДЕО 2277
Наталка Карпа
У мережі шириться флешмоб із проханням до Німеччини підтримати Україну і надати танки «Леопарди», які допоможуть ЗСУ боротися із ворогом.
 
Запустили «леопардовий» челендж Ukraine.ua та Bickerstaff.284 разом із Френком Уайльдом. До слова, Френк з перших днів підтримує Україну та щодня виставляє у своєму інстаграмі нову світлину в одязі, який символізує солідарність з нашою державою. 
«Леопардовий одяг давно забули, але тепер настав час переглянути свій гардероб! Одягни свій улюблений леопардовий одяг та опублікуй селфі з #FreeTheLeopards. Привеземо танки Леопарда в Україну», – кажуть ініціатори флешмобу.
 
Журналісти Район.Культура зробили підбірку світлин з українськими зірками, які вже приєдналися до флешмобу. Також нагадаємо, що ми робили підбірку Мабуть, відчували: українські митці і леопарди

Фдешмоб
Джамала

«Поки хтось тягнеться час, ми маємо діяти і тиснути. Приєднуюсь до челенджу від Ukraine.ua. Чим більше я злюсь, тим більше я хочу донатити та всіляко допомагати. Але тільки цього недостатньо. Нам потрібна підтримка світу!», – підписала своє фото Джамала.

Леопарди
Гурт TVORCHI

Леопард
Співачка Світлана Тарабарова

Леопард
Співачка Ольга Цибульська

«Приєднуючись до цієї ініціативи, я спершу дякую Німеччині і німцям, які простягнули українцям руку допомоги і зробили тисячу і одну послугу для наших біженців. Ми відчуваємо вашу підтримку і просимо рішуче пліч-о-пліч з нами протистояти рашизму. Захистимо Україну, демократію і свободу разом», – написала в себе на сторінці Анжеліка Рудницька.

Флешмоб
Анжеліка Рудницька

флешмоб
Даша Трегубова

Флешмоб
Акторката ведуча Лілія Ребрик

Флешмоб
Ведучий Андрій Джеджула

Флешмоб
Alyona Alyona

«Поки хтось тягне час, ми маємо діяти і тиснути. Приєднуюсь до челенджу від Ukraine.ua. Чим більше я злюсь, тим більше я хочу донатити та всіляко допомагати. Але тільки цього недостатньо. Нам потрібна підтримка світу», – каже луцька співачка Галина Конах.

Галина Конах
Галина Конах

Флешмоб
Журналістка Яніна Соколова

Леопард
Співачка МамаРіка

Леопард
Ведуча Леся Нікітюк

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024