У Луцьку відбулась зустріч з волинською письменницею Ольгою Ляснюк

21 Січня 2023, 09:45
Ольга Ляснюк 668
Ольга Ляснюк

У Волинській універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки відбулася різдвяна зустріч шанувальників із письменницею, журналісткою, головою обласної організації Національної спілки письменників України Ольгою Ляснюк.

Спілкувалися у формі діалогу-зустрічі 19 січня. Модераторка заходу – директорка книгозбірні, членкиня Національної спілки письменників України – Наталія Граніч. Про це повідомили на сайті книгозбірні. 

Ольга Ляснюк – уродженка міста Нововолинська, переможниця багатьох літературних конкурсів обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів. Друкувалася у літературних збірниках і є лауреаткою «Гранослова», лауреатка видавництва «Смолоскип», літературного конкурсу «Просто так». У 2019 році письменниця отримала у Влодаві нагроду ІІІ Міжнародного Троєстику Літературного.

Під час зустрічі пані Ольга Ляснюк читала свою поезію та відповідала на запитання шанувальників. Поетеса розповіла, що вважає літературну творчість справою свого життя. Також вона наголошує, що цінує в людях щирість і вміння прощати. Характеризує себе як «вразливу оптимістку». Найбільше творів письменниці – про любов. Саме це почуття авторка вважає найголовнішим у житті кожного.

На зустріч завітали і волинські письменники. Вони зазначили, що поетеса вміє дивувати й захоплювати і поезією, і прозою. У її творах часто озвучено те, що ховається у підсвідомості.

 Працівники відділу краєзнавчої роботи підготували книжкову виставку творчого доробку письменниці.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024