alyona alyona заспівала реп під звучання симфонічного оркестру

20 Січня 2023, 14:28
Кадр з виступу ВІДЕО 688
Кадр з виступу
Machiavelli Sessions вперше запросили до участі українську реп виконавицю – alyona alyona заспівала наживо «Коли ховають молодих» разом із німецьким симфонічним оркестром WDR.
 
Виступ записаний в Кельні під керівництвом Гордона Гамільтона. Про це журналісти Район.Культура дізналися з соцмереж співачки.
«Чи колись уявляла собі я, що буду стояти на одній сцені, а позаду мене буде сидіти так багато людей із різними інструментами і грати музику для мого треку? Ні. Але мені випала честь бути учасницею проєкту «Machiavelli Sessions», – каже alyona alyona.
 
На цей проєкт запрошують різножанрових виконавців, але їхній концепт полягає в тому, що трек має бути соціальним і нести в собі глибокий соціальний посил. Наприклад, у цьому проєкті брав участь трек Jorja Smith «Blue Lights».
«Я завжди радію кожній можливості показати українську музику для європейської спільноти і говорити про щось важливе. Ми обговорювали з Machiavelli декілька пісень, але вони обрали саме цю, оскільки розділяють біль втрати українських людей і також намагаються сприяти тому, щоб Європа всіляко допомагала Україні боротися, звільнювати свої землі від загарбника. Це не новий мій трек, але в такому звучанні кожен буде чути його вперше. Послухайте «Коли ховають молодих» і пригадайте тих, кого вже нема з нами, тих, хто поклав життя заради волі, свободи і миру в Україні, починаючи з 2014 року», – ділиться співачка.
Своєю чергою німецький оркестр пишається тим, що акомпонував українській реперці на одній сцені.
«Коли ховають молодих» – це погляд на російську війну в Україні та її наслідки для молодого покоління, їх Батьківщини. Оркестру WDR випала честь супроводити alyona alyona запис цієї пісні в рамках проєкту рвдіо COSMO Machiavelli Sessions», – кажуть музиканти.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024