У Києві презентували «Абетку маленьких переможців»

19 Січня 2023, 18:32
Один з авторів Абетки, військовий та письменник Сергій Пантюк 1403
Один з авторів Абетки, військовий та письменник Сергій Пантюк

Абетка маленьких переможців – це перша книга з проєкту «Слова Перемоги», видана за сприяння Міністерства культури та інформаційної політики України. 

Надрукувало книгу видавництво «Креативна агенція «Артіль». Про це повідомили на сайті Мінкульту.

Розповсюджуватиметься абетка безплатно серед бібліотек України. 

«Для Міністерства культури та інформаційної політики надзвичайно важливо, що ми маємо можливість від імені держави підтримувати такі цінні проєкти. Торік ми видавали книгу для дітей про фейки. Цього року серед переможців – книга «Абетка маленьких переможців». Дуже сподіваюся, що цим ми також робимо внесок у стійкість нашого суспільства, зокрема, наших дітей», – сказав присутній на презентації заступник міністра культури та інформаційної політики Тарас Шевченко.  

Окрім того, посадовець нагадав, що у МКІП діє конкурс «Книга на зміцнення національної єдності», у межах якого видають книги, де висвітлюється тематика зміцнення національної єдності, російсько-Української війни, збройної агресії російської федерації проти України тощо.

У презентації видання взяли участь також автори «Абетки». Один з них, письменник і військовий Сергій Пантюк, навіть заради цього на кілька днів повернувся зі Сходу України до столиці. 

«Ще кілька днів тому я навіть не міг уявити, що зараз опинюся у товаристві цивільних, таких прекрасних діток. Дякую за реалізацію такого чудового проєкту!», – сказав Сергій Пантюк.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024