Мальопис за казкою Олени Пчілки створили на кейсі NLAW: його продають з аукціону

19 Січня 2023, 16:29
Мальопис на кейсі NLAW за казкою Олени Пчілки 987
Мальопис на кейсі NLAW за казкою Олени Пчілки

UA Comix проводять благодійний аукціон, на якому продають кейс протитанкового комплексу NLAW. На ньому створили мальопис за казкою Олени Пчілки «Котик і півник».

Про це видавництво повідомило на своїй сторінці у фейсбуці.

«Сторіччями казки були способом батьків навчати своїх дітей. Це було більше ніж виховання – почасти то була інструкція з виживання – з дуже чітким посилом, що ціною помилки може бути смерть. Ми дорослішаємо, і казки стають для нас не надто цікавими – але може статися, що історія, знайома від першого і до останнього слова, раптом розгортається, і ми впізнаємо в ній те, що відбувається з нами просто зараз. Усе не скінчиться швидко. Нікому не буде легко. Ніхто не лишиться осторонь. Але мине час, і, переможні, ми згадаємо ті похмурі казки, які бачили на власні очі. І згадаємо, якою в тих казках була роль кожного з нас», – йдеться у дописі.

Мальопис створила художниця Таня Приймич за сценарієм Володимира Кузнєцова.

У UA Comix зазначили, що стартова ціна лота – 35 000 гривень, а мінімальний крок аукціону – 1000 гривень. Торги триватимуть до 23 січня. 

Ставки приймають у всіх соціальних мережах видавництва: Facebook, Instagram, Twitter.

Усі кошти передадуть верстальнику українських мальописів Dramor Tram на авто для 23 Окремої бригади спеціального призначення.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
18.04.2024