Олег Скрипка озвучив одного з Духів природи у мультфільмі «Мавка»

16 Січня 2023, 13:22
Олег Скрипка 1670
Олег Скрипка
Могутнього Лісового Духа озвучив відомий український співак Олег Скрипка у мультфільмі «Мавка. Лісова пісня».
 
Про це повідомили на офіційній сторінці стрічки.
Той, Що у Скелі Сидить — Повелитель Небуття, один із чотирьох Вищих Духів Природи. Він суворий та категоричний, але справедливий. Може наділити потужною силою, але попереджає, що сила та дається великим коштом. І треба бути готовим відплатитися.
Олег Скрипка радіє, що саме він озвучить Лісового Духа, бо, говорить, багато у чому на нього схожий.
«Той, Хто у Скелі Сидить — найбільш нематеріальний, духовний персонаж. Мені дуже відгукується його образ і послання, яке цей образ несе. Він порушує теми добра і зла, життя і смерті, ціни, яку ми маємо платити за ті чи інші речі. До того ж передає цю мудрість у доступному форматі, зрозумілому навіть найменшим глядачам», – каже співак.

Читайте також: Мультфільм «Мавка. Лісова пісня» остаточно затвердили для виходу у прокат

Раніше повідомляли про те, що Лукаша озвучив Артем Пивоваров, Килину – Олена Кравець, голос Русалки Водяниці – Юлія Саніна, а Шумника Гука – Дзіздзьо. Творці мультфільму тримають інтригу щодо голосу самої Мавки, та є припущення, що головну героїню озвучила акторка Наталка Денисенко.
 
«Мавка. Лісова пісня» – найочікуваніший український мультфільм останніх років. Проєкт створено за мотивами «Лісової пісні» Лесі Українки та адаптовано під жанр сімейної анімації. Також в основі мультфільму – образи зі слов’янських міфів і легенд. 
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024