Лучанки перемогли в національному й міжнародних конкурсах з флористики та дизайну

13 Січня 2023, 12:01
Дарина Прокопюк і її робота «Мій домашній улюбленець» 868
Дарина Прокопюк і її робота «Мій домашній улюбленець»

Вихованки гуртка «Флористика і дизайн» Палацу учнівської молоді Луцької міської ради разом зі своєю наставницею Жанною Лінник протягом півріччя здобули перемоги на міському, обласному, національному й міжнародному рівнях. 

У перші дні нового 2023 року на адресу гуртка продовжували надходити дипломи, які засвідчили нові перемоги юних дизайнерок. Про це повідомили на сайті установи.

Дарина Прокопюк стала переможницею в кількох конкурсах. Вона отримала диплом ІІ ступеня всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Мій домашній улюбленець». Конкурс відбувся дистанційно 14 грудня.

Друга перемога Дарини – це диплом І ступеня V міжнародного багатожанрового дитячого онлайн-фестивалю «Моя зимова казка», який відбувся 30 грудня в Краматорську. Дівчинка здобула перемогу в номінації «декоративно-ужиткове мистецтво», у 7 віковій категорії.

«З Даринкою ми займаємось дистанційно. 1-2 рази на місяць вона приходить для уточнення деталей і корекції. Вона навчається в 11 класі і не може відвідувати заняття систематично. Отож. і конкурсні роботи готує майже самостійно», – розповіла керівниця гуртка.

Ще одна талановита майстриня – Аполлінарія Шаула  у перші дні нового року дізналася, що журі міжнародного українсько-канадського конкурсу мистецтв «Шлях» у Києві й Отаві відзначило її композицію найвищою оцінкою – І премією в номінації «декоративно-прикладне мистецтво». 

«Дівчинка дуже здібна, має багату фантазію, тонко відчуває матеріал і вміло його використовує. Вона активно бере участь в конкурсах – має справжній характер переможниці», – відгукнулася про свою вихованку Жанна Лінник.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024