Kalush Orchestra презентували новий кліп з Арнольдом Шварценеггером, який знімали у США

11 Січня 2023, 14:02
Kalush Orchestra на зйомці кліпу Shchedryi Vechir. Фото: інстаграм-сторінка kalush.official 1609
Kalush Orchestra на зйомці кліпу Shchedryi Vechir. Фото: інстаграм-сторінка kalush.official

Гурт Kalush Orchestra зняв кліп на інтерпретацію відомої щедрівки «Щедрий вечір». Відеороботу записували у Сполучених Штатах Америки на локаціях відомої гри GTA – San Andreas.

Про це йдеться на ютуб-каналі гурту.

За словами Kalush Orchestra, пісню презентували ще торік, а от кліп зняли під час свого туру Америкою.

«Коли ми були в США в турі, зняли відео на одну з наших пісень. Чисто на лайті, навіть не думали, шо вийде такий крутий кліп. Раніше на цих вулицях бігали в грі GTA – San Andreas, а тепер зробили там нашу інтерпретацію Щедрівки. Плюс завітали до Арнольда Шварценеггера в гості», – розповіли учасники гурту.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений KALUSH (@kalush.official)

Відомий американський актор епізодично теж з'явився у кліпі, а під час зустрічі з гуртом навіть надягнув фірмову рожеву панамку.

«Йо, вчора залетіли в гості до Арнольда Шварценеггера. Він запросив нас до себе додому та вийшов зустрічати з великим домашнім ослом Поговорили про ситуацію в Україні та подякували за його підтримку, поділились наскільки це важливо для нас. Ви знаєте, Арнольд @schwarzenegger активно підтримує українців з перших днів війни, за що ми йому дуже вдячні. Віримо, що закордонна підтримка буде тільки посилюватися. Приємно було зустрітись з такою легендою, я можна сказати виріс на фільмах з його участю», – писав на своїй інстаграм-сторінці після зустрічі лідер гурту Олег Псюк.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
18.04.2024