Джоан Роулінг побажала українцям щасливого Нового року

02 Січня 2023, 13:19
Джоан Роулінг 1036
Джоан Роулінг

Знаменита британська письменниця Джоан Роулінг, яка вже неодноразово підтримувала Україну, привітала українців з Новим роком. 

Про це вона написала на своїй сторінці у Twitter.

Українська користувачка зробила світлину серії книг про Гаррі Поттера, та позначила письменницю, побажавши їй щасливого Нового року, і подякувала за підтримку.

«Бажаю вам і всім вашим співвітчизникам набагато щасливішого Нового року», – написала у відповідь Джоан Роулінг.

Письменниця активно підтримує Україну від початку повномасштабного вторгнення. У березні 2022 року Джоан Роулінг передала мільйон фунтів стерлінгів на підтримку дітей в Україні.

«Я особисто підтримаю пожертвування до 1 мільйона фунтів стерлінгів. Велика вдячність усім, хто уже долучився, ви даєте Lumos змогу виконувати важливу роботу, для найбільш уразливих дітей в Україні», — зазначила тоді авторка, долучившись до збору коштів волонтерською організацією Lumos.

Також у травні того ж року авторка на знак підтримки України виклала у вільний доступ безплатні електронні книги про Гаррі Поттера, які вийшли українською мовою у видавництві «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», а також вболівала за Kalush Orchestra на «Євробаченні-2022». 

У вересні 2022 року Роулінг опублікувала на своїй сторінці у Twitter кадри зі звільненого села на Харківщині, підписавши допис «Слава Україні!». 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024