Український панк-гурт увійшов до списку найперспективніших артистів 2023 від The Guardian

01 Січня 2023, 19:04
Гурт Death Pill 1072
Гурт Death Pill

Український панк-гурт Death Pill потрапив до списку найперспективніших молодих музикантів 2023 року за версією видання The Guardian.

Про це повідомили на сайті видання. Загалом до підбірки потрапили 12 артистів з різних країн світу.

«Мар'яна Навроцька, Анастасія Хоменко та Наталя Серякова створили Death Pill, щоб повстати проти обмежених очікувань жінок, серед яких вони виросли; музика, яку вони створюють, підпалює ці стандарти, тирада металкору, трешу та хардкору. Їхній дебютний альбом набув додаткового шару непокори після вторгнення росії в Україну, яке розкидало тріо по трьох різних країнах і змусило їх завершити його дистанційно», – зазначають у The Guardian.

Death Pill утворилися у Києві у 2017 році. У складі гурту: Мар’яна Навроцька (вокал), Анастасія Хоменко (ударні) та Наталія Серякова (бас-гітара). Наразі колектив підписаний на британський лейбл New Heavy Sounds, на якому вже 24 лютого 2023 року випустить дебютний альбом Death Pill. Після початку повномасштабного вторгнення Death Pill продовжили запис альбому дистанційно: Мар’яна залишилася в Києві, Анастасія — в Іспанії, Наталя зараз в Австралії.

«Ми намагаємось бути на зв’язку, продовжуємо працювати над альбомом і підтримуємо наших захисників. Як і всі на нашій українській сцені. Хтось робить це зі зброєю в руках, хтось волонтерить і допомагає наближати нашу перемогу. Важкий час, але саме зараз у нас є реальний шанс змінити життя на краще. Перемога за нами, ми в цьому впевнені», — розповіли Death Pill в інтервʼю журналу Distorted Sound.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024