Pink Floyd та «Бумбокс» зібрали пів мільйона фунтів стерлінгів на допомогу українцям

25 Грудня 2022, 09:19
Pink Floyd та Андрій Хливнюк 1327
Pink Floyd та Андрій Хливнюк

Завдяки спільному запису англійської версії пісні «Ой у лузі червона калина» гуртам Pink Floyd та «Бумбокс» вдалося зібрати пів мільйона фунтів стерлінгів на допомогу українцям.

З продажів синглу отримали 450 тисяч фунтів стерлінгів, а учасники гурту Девід Гілмор і Нік Мейсон додали до цієї суми ще 50 тисяч, які будуть розподілені між волонтерськими організаціями та благодійними фондами України. Про це повідомив соліст гурту Девід Гілмор на своїй сторінці у фейсбук.

«Хочу подякувати всім, хто підтримав Hey, Hey, Rise Up. Сингл, записаний 30 березня з українським гуртом «Бумбокс», зібрав понад 450 000 фунтів стерлінгів, щоб полегшити страждання українського народу», – йдеться у дописі. 

Як повідомив на своїй інстаграм-сторінці соліст «Бумбоксу» Андрій Хливнюк, гроші передадуть до таких українських фондів та організацій: «Госпітальєри», HARP project, «Восток SOS», «Київ Волонтерський» і «Лівий берег».

«Дякую величезне гурту Pink Floyd за цю співпрацю і за те, що ви робите для допомоги Україні у такий надскладний час. Разом переможемо. Слава Україні!» – зазначив артист.

Девід Гілмор також закликав своїх прихильників безпосередньо зробити свій внесок до будь-якої із зазначених вище організацій.

«Подивимось, що ще ми можемо зробити цієї зими», – додав музикант.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024