Kozak System випустили святкову композицію «Різдво і Маланка»

25 Грудня 2022, 11:19
Фрагмент кліпу на пісню «Різдво і Маланка» 1194
Фрагмент кліпу на пісню «Різдво і Маланка»

Гурт Kozak System презентував до свят нову пісню та кліп про Різдво і Маланку.

Відео опублікували на ютуб-каналі гурту.

Учасники Kozak System розповіли, що хотіли створити красиву, позитивну пісню для цьогорічних свят, яка надихала б людей.

«Для кожного українця такі свята, як Новий Рік, Різдво – частина буття. Так, сьогодні вони суттєво зіпсовані війною і будь-яка пісня, яка пишеться в цей період, не може не мати відгомону війни. Саме тому у відеоряді ви бачите такі фарби, які відповідають нашому сьогоденню: України на генераторах. Уся країна сьогодні по суті – Великий Генератор, який генерує світло, добро та єдність до Перемоги. Цим відео ми хочемо подарувати всім українцям трішки тепла. Трішки позитиву. Трішки віри у те, що рано чи пізно ця темрява закінчиться. Рано чи пізно ця війна завершиться нашою Перемогою і після Перемоги такі свята, як Різдво і Маланка ми будемо святкувати вже в інших фарбах і з іншими емоціями», – зазначив Іван Леньо, фронтмен гурту. 

Режисеркою кліпу на пісню «Різдво і Маланка» стала Вікторія Квітка, яка разом із командою створила усі останні пʼять кліпів гурту («5 хвилин», «Три слова», «Азов-Сталь», «Мольфар» та «Як відгримить війна»).

«Ми поєднали особливий холод цієї зими зі спекотним драйвом пісні та запальним настроєм музикантів. Зимові свята в Україні цього року не такі яскраві і веселі, як це було до війни, але тепло в серці та віра в найкраще та мирне майбутнє запалює нас і впевнено веде до Переможних свят», – зазначила Вікторія Квітка.

Цікаво, що у KOZAK SYSTEM є пісня «Маланка», яка була записана і випущена ще у 2003 році і вокальні партії в ній виконала тоді ще маленька донечка Івана Леня Меланія. Робочою назвою нинішньої пісні була «Маланка-2», а головну роль у новому відео виконала вже доросла Маланка Леньо.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39