Луцькі студенти створили листівки, які передали на різдвяний ярмарок у Німеччину

21 Грудня 2022, 11:34
Вигтовлені листівки 1109
Вигтовлені листівки

На кафедрі дизайну Волинського національного університету імені Лесі Українки відбувся передріздвяний воркшоп. Дизайнерка Вікторія Федина поділилася зі студентами особливостями створення дизайну листівки. 

Серед усіх виготовлених поштівок обрали найкращі, які передали у німецьке місто Лінген на традиційний щорічний Різдвяний ярмарок. Про це повідомили на сайті вишу.

Окрім 21 художника та ремінника, учасницею ярмарку є й третьокурсниця Ольга Ковалюк. Як розповіла студентка, ярмарок розпочинається щороку 24 грудня і триває до самого Різдва. Тут можна купити різдвяні прикраси, спробувати традиційні німецькі страви і смачний глінтвейн.

Листівки створили студентки-дизайнерки І курсу: Дарія Клюй, Анна Деркач, Христина Мельник, Вікторія Волосюк, Єва Паршегуба, Каміла Іванова.

Ольга Ковалюк висловила вдячність міській організації LWT (Lingen Wirtschaft tourismus) за надання місця на ярмарку, компанії Hamburger Content Werke, друкарні Pust і Волинському національному університету імені Лесі Українки за виготовлені листівки, які передали на Різдвяний ярмарок. 

50 % зі зібраних грошей переведуть фонду «Winterhilfe für Menschen in Not» («Зимова допомога нужденним»), який передасть кошти в один із дитячих фондів України.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024