В Ужгороді відбувся благодійний концерт для дітей військових

20 Грудня 2022, 11:52
Миколай в Ужгороді 1002
Миколай в Ужгороді

Благодійний концерт для дітей військових відбувся в Ужгородській школі мистецтв. 

Захід провели 19 грудня. Про це Суспільному розповіла волонтерка громадської організації «Волонтери Закарпаття» Анна Дем'ян.

За її словами, на концерті виступали вихованці школи мистецтв, дітям військових від громадської організації вручили подарунки. Концерт присвятили до дня Святого Миколая. Розпочався благодійний концерт в Ужгородській школі мистецтв для дітей військових виступом хореографічного ансамблю «Карічка». Розповіла викладачка хореографічного відділення школи мистецтв Василина Синичка. Загалом, за її словами, на концерті показали понад 17 номерів.

«Майже всі відділи брали участь у концерті: і скрипалі, і театральне відділення показало гарну казку. Всі діти дуже-дуже старалися, виконували свої пісні з таким азартом, з любов'ю до всіх військових та дітей. Під час таких концертів ми можемо на якийсь час забути, що в нас такий непростий стан в країні та подарувати миті радості нашим дітям та нашим захисникам», — каже жінка.

На концерт прийшла п’ятирічна Злата з татом, який служить у Збройних Силах. 

«Мені сподобалася вистава і я дуже рада, що побачила Святого Миколая», — розповіла дівчинка.

Василь Король відвідувач каже, що вдячний за концерт організований на доволі високому рівні у такий непростий для нас час. Але долучилися до цього й волонтерська організація та й інші.

На концерті були понад 100 дітей військових. Усі отримали подарунки від Святого Миколая. Розповіла волонтерка громадської організації «Волонтери Закарпаття» Анна Дем’ян. За її словами, вони з колегами запропонували провести благодійний концерт викладачам Ужгородської школи мистецтв. 

«Запросили родини військових і безпосередньо тих військових, які зараз перебувають у відпустці. Через командування запросили сюди до нас на захід», — каже волонтерка.

 

За словами, Анни Дем'ян гроші на подарунки для дітей військових громадській організації «Волонтери Закарпаття» надіслала ужгородка, котра зараз живе закордоном та підтримує Україну.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024