Студенти волинського вишу провели кіновечір у Культурному укритті

16 Грудня 2022, 11:31
Кіноперегляд в Культурному укритті 897
Кіноперегляд в Культурному укритті

Студенти-культорологи Волинського національного університету імені Лесі Українки в межах вивчення навчальної дисципліни «Культурно-дозвіллєва діяльність» під керівництвом викладачки кафедри культурології Руслани Порицької організували кіноперегляд легендарного українського фільму «Пропала грамота» у творчому просторі «Культурне укриття».

Для створення затишної атмосфери всім гостям запропонували прийти зі своєю улюбленою чашкою, щоб отримати безкоштовний чай. Також вони мали змогу придбати випічку та взяти участь у лотереї (приз – запрошення на один із заходів у «Культурному укритті»). Про це розповіли на сайті університету.

Руслана Порицька представила присутнім юних організаторів кінопоказу та зауважила, що через відсутність електроенергії перегляд відбувається за допомогою роботи генератора й у світлі мерехтіння свічок, адже такі реалії нашого життя.

Студенти розповіли про історію створення фільму «Пропала грамота» режисера Бориса Івченка і запропонували всім приєднатися до обговорення після перегляду. 

Кінострічка, яка займає 12-те місце в рейтингу найкращих фільмів в історії українського кіно, безумовно, знайшла відгук у кожного глядача. Під час обговорення присутні ділилися враженнями від перегляду та планами майбутніх кінопоказів, зокрема про серію кіновечорів на тему «Українське поетичне кіно».

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром