Лучан та гостей міста запрошують на поетичний вечір «Любов на букву Л»

15 Грудня 2022, 11:38
Анна Луцюк 447
Анна Луцюк

До Луцька завітає поетка й культурна менеджерка Анна Луцюк із поетичними читаннями «Любов на букву Л». 

Захід відбудеться у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки (вулиця Шопена, 11) 17 грудня о 14:00. Про це журналістам Район.Культура розповіли організатори.

Вхід вільний. Кількість місць — обмежена, тому необхідно зареєструватися за посиланням.  

Анну Луцюк з луцьким середовищем об’єднує багато книжкових і душевних історій. У суботу вона, як завжди, приїде на трошки в місто Л(уцьк) із міста Л(ьвів), щоб лагідно говорити про любов і літо, згадати улюблені маршрути, обійнятися та посміятися з близькими. Будемо разом запалювати вогники і слухати вірші.

Поки тексти Анни готуються до друку, у лучан буде унікальна нагода почути наживо її історію у віршах. Де авторка сторінка засторінкою оголюється, знімає зайве, щоби знайти відповідь на питання «хто я?». Це гранично чесна, інколи болісна і водночас натхненна поезія, де Анна відвойовує свободу, відроджує пам'ять Роду, віднаходить внутрішнє світло, закохується в тих, хто поруч, але перш за все вчиться любити себе. Бо з цього все починається.

Анна Луцюк — письменниця й культурна менеджерка. Авторка поетичних збірок «В ополонці вербових котиків», «Імпровізація русалки», «Дефрагментація тиші» й однієї доньки Вишени. Тексти перекладені англійською, болгарською, польською та білоруською мовами. Кураторка літературних програм на фестивалях «Бандерштат», «Фронтера», Coffee, books & vintage та інших. Протягом 5 років керувала й організовувала події в луцькій «Книгарні «Є». Проживає у Львові. Працює івент- менеджеркою у «Видавництві Старого Лева».

Організатори вечора — «Фронтера». Подія відбудеться в рамках роботи Літературної мережі проєкту «Підтримка внутрішнього культурного діалогу в Україні», за ініціативи Міжнародної літературної корпорації Meridian Czernowitz. Проведення проєкту стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID — US Agency for International Development).

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024