Гурт «Антитіла» відкрив власний музей у Львові

13 Грудня 2022, 16:12
Експонати музею 789
Експонати музею
З нагоди 14-річчя, а також єдиного українського концерту, «Антитіла» відкрили власний музей у Львові.
 
Серед експонатів – ірландське віскі, подароване Едом Шираном, ексклюзивні трофеї з передової та особисті речі музикантів. Про це повідомили на сторінці гурту в фейсбуці.
 
З 12 по 25 грудня на території !FESTrepublic діятиме музей, який ретельно збирався 14 років творчої діяльності та життя гурту.
Музиканти зібрали разом та привезли до Львова пів тонни експонатів, які пов’язані з творчим шляхом гурту. Серед експонатів перша техніка, на яку знімалися кліпи гурту Антитіла, перші мікрофони Тараса Тополі, робочі блокноти менеджменту, нагороди і відзнаки гурту, костюми і реквізит зі зйомок кліпів, десятки творчих робіт прихильників гурту, бурштинові картини і уламки ракет, які сипались на голови музикантам під час служби на Харківщині, різні видання пропаганди з колишніх окупованих територій, де несли службу та інші трофеї 130 батальйону ТРО.
 
«З початку заснування гурту ми мали традицію зберігати подарунки від наших прихильників, а також різні цікаві речі з наших гастролей, зйомок, особистих архівів, а також і з передової, адже волонтерством ми почали займатися ще у 2014. Так, за 14 років ми зібрали не багато, не мало – кілька сотень експонатів, серед яких ви навіть зможете побачити пісок з вільної Херсонщини, який ми ще тоді, випадково привезли зі зйомок кліпу, які проходили в Олешківській пустелі. Наша команда працювала над музеєм 14 років, а встановлювала дві доби, аби показати усім охочим трохи закулісся нашого творчого шляху. Тож приходьте, приходьте з родинами, також ви можете придбати певні речі. Усі кошти ми перераховуватимемо на потреби ЗСУ у наш благодійний фонд», – розповідає Тарас Тополя.
Відвідати музей можна безоплатно. Частину предметів можна придбати, в тому числі ті, які музиканти привезли з передової, щоб фінансово підтримати волонтерські проекти Благодійного Фонду «Антитіла».
 

До слова, 25 грудня відбудеться єдиний український концерт гурту «Антитіла». 
«Ми вперше наживо зіграємо альбом MLNL, який презентували на другий день війни, а також пісні, які стали символом віри в Перемогу і відвідаємо музей особисто», – кажуть музиканти.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39