Про гурт Kalush Orchestra створили комікс

12 Грудня 2022, 18:30
Комікс Наталії Павленко про Kalush Orchestra 584
Комікс Наталії Павленко про Kalush Orchestra

Ілюстраторка, фахівчиня управління дизайну Суспільного Мовлення Наталія Павленко створила низку зображень гурту Kalush Orchestra у стилі коміксів.

Про це повідомило Суспільне.

Віжуали створили для промотування фільму команди Суспільне Культура про участь гурту у Євробаченні 2022 — «Kalush Orchestra, або Як ми перестали хвилюватися і виграли Євробачення під час війни».

«Ми прагнули розробити унікальні графічні рішення, що підкреслили б автентичність і феноменальність цього гурту, і додати яскравості і модерності як самому фільму, так і його промокампанії. Цей проєкт дуже крафтовий. Розроблена галерея портретів персонажів, що підкреслюють індивідуальність кожного, зроблено багато унікальних фонів і елементів графіки», — розповіла Наталія.

Стиль стріт-арт у поєднанні з українськими мотивами несе візуальний меседж про силу і непереможність українців.

Суспільне Культура планує, що усі охочі можуть використати зображення, створені Павленко, у соцмережах, коли писатимуть відгуки про фільм «Kalush Orchestra, або Як ми перестали хвилюватися і виграли Євробачення під час війни» та як заставку.

Мета кампанії — нагадати аудиторії телеканалу Суспільне Культура напередодні Нового року про те, що Україна вже виборола першу тріумфальну перемогу у 2022 році, на «Євробаченні», бо українці — супергерої.

Фільм «Kalush Orchestra, або Як ми перестали хвилюватися і виграли Євробачення під час війни» знімали одразу після перемоги гурту на міжнародному конкурсі. Команда Суспільне Культура провела з Kalush Orchestra кілька днів: побувала на репетиційних майданчиках і вдома в учасників гурту — вокаліста Тимофія Музичука і мультиінструменталіста Віталія Дужика. Також до проєкту увійшли ексклюзивні матеріали Анни Тульєвої та Антона Гудкова, які були поруч з гуртом впродовж тижня Євробачення у Турині.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024