На фронті загинув комедійний актор, учасник «Ліги Сміху» Ярослав Гаркавко

08 Грудня 2022, 18:03
Ярослав Гаркавко 1529
Ярослав Гаркавко

На війні загинув ведучий, учасник команд «ОГО» та інародного театру абсурду «Воробушек» Ярослав Гаркавко.

Про загибель захисника стало відомо 7 грудня, пише Суспільне.

«Жахливі новини, в які не хочеться вірити. Не стало Ярослава Гаркавка, якого, ми впевнені, багато хто з вас знає. Наразі не вистачає слів, до голови лізуть лише приємні спогади, пов’язані з цією людиною. Дякуємо тобі друже, за те що захищав нас увесь цей час. Спочивай з миром», — йдеться у публікації телеграм-каналу «Ліга сміху».

У грудні Гаркавку мало виповнитися 27. 

«Хочу, щоб ви його пам'ятали. І я його пам'ятав. Це Ярик Гаркавко, мій друг — прекрасна і світла людина, захисник України», — написав у себе в Instagram друг і колега покійного героя Олег Свищ.

Поділився спогадами про Ярослава і відомий український комік Ігор Ласточкін, який працював з Гаркавком в межах проєкту «Ліга Сміху».

«На фронті загинув син, друг, колега, людина з дуже доброю душею. Ярік, пробач за все… Я досі не можу повірити в те, що сталося… Співчуття рідним…Вічна пам'ять! Слава герою», – написав Ласточкін у публікації в Instagram.

«Не знаю, як то витримувати і як з тим болем далі жити і звикати, бо це не остання втрата. Вдячний тобі, Яріку, за твою світлість, сміх, чарівність і за те що поклав своє життя, захищаючи нас. Не забувайте ціну нашої свободи та життя, вона дуже висока і болюча», – додав Олександр Сердюк, ексколега Ярослава з гумористичної команди «Воробушек».

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром