Студенти ЛНТУ вчилися залучати стейкхолдерів

04 Грудня 2022, 15:06
Студенти ЛНТУ вчилися залучати стейкхолдерів 600
Студенти ЛНТУ вчилися залучати стейкхолдерів

Залучення стейкхолдерів до процесу забезпечення якості освітніх програм є важливою складовою вдосконалення та покращення якості підготовки майбутніх фахівців.

Про це пише начальниця Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради  Катерина Мосійчук. 

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи ЛНТУ не стоїть осторонь таких тенденцій та на постійні основі залучає до освітнього процесу фахівців сфери індустрії гостинності Волинського краю. Представники бізнесу, влади, громадського сектору через призму власного досвіду та бачення майбутнього розвитку галузі покращують зацікавленість здобувачів у розвитку компетентностей, фаховості та сприяють зростанню якості надання освітніх послуг.

Одним із багаторічних стейкхолдерів кафедри є Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради в особі начальниці Катерини Мосійчук

Так, в рамках проведення серії навчальних занять для здобувачів ОП Туризм пані Катерина презентувала роботу управління, а також окреслила основні напрямки роботи сектору індустрії гостинності міста. Поряд з цим, в межах вивчення освітньої компоненти «Організація туризму» здобувачі ознайомилися із роботою Центру туристичної інформації та послуг VisitLutsk.com та викликами з якими стикається ринок туристичних послуг міста Луцька та країни в цілому в умовах війни.

Залучення стейкхолдерів до процесу забезпечення якості освітнього процесу дозволяє скоординувати діяльність суб’єктів туристичного ринку та здобувачів вищої освіти, для ефектної співпраці та якісної підготовки майбутніх фахівців сфери послуг.
Радіємо взаємовигідній співпраці та спільно формуємо корисні, змістовні, інформативні навчальні практики для студентів ЛНТУ.
 
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024