У Рівному пройде аукціон-виставка художника Артура Хачатряна на підтримку ЗСУ

30 Листопада 2022, 16:23
Артур Хачатрян 699
Артур Хачатрян

Рівнян запрошують на благодійний аукціон-виставку «Вільні мрії» художника Артура Хачатряна, метою якого є збір коштів на закупівлю терміналів Starlink для Збройних сил України.

Аукціон відбудеться 2 грудня о 16:00 в Мистецькому цоколі Залу камерної та органної музики. Про це повідомили на сайті Рівненської обласної філармонії.

Артур Хачатрян – кримський художник родом з Вірменії. Працює у різних жанрах та техніках. В арсеналі художника понад пів сотні олійних пейзажних творів та майже стільки ж у циклі ліричної графіки. Хачатрян відомий своїми олійними та унікальними графічними роботами, а також благодійними заходами. З моменту, відколи почалася повномасштабна російська агресія проти України, він став на захист країни. Митець відклав полотна та фарби та підписав контракт резервіста територіальної оборони. Нині ж він приєднався до «мистецького фронту», котрий спрямований на підтримку українських захисників.

До композиції виставки увійдуть унікальні графічні роботи автора, а олійні полотна митця «Альтанка» та «Маки» стануть лотами благодійного заходу.

Аукціон стане унікальною можливістю придбати картини художника та підтримати наших військових – усі отримані кошти передадуть «Будинку Ветеранів» Рівненської міської ради на закупку терміналів Starlink. Для перемоги потрібен зв’язок, а на зв’язок потрібні гроші.

Захід супроводжуватиме музичний супровід, відбудеться зустріч та спілкуванням з художником, авторський екскурс та безпосереднє проведення аукціону.

Вхід вільний. Деталі щодо реєстрації на аукціон можна дізнатися за номером: 098 946 69 99.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024