У Луцьку підбили підсумки тихого книжкового аукціону «Читаємо-перемагаємо»

30 Листопада 2022, 12:34
Урочисте вручення придбаних видань учасникам аукціону 427
Урочисте вручення придбаних видань учасникам аукціону

У Луцьку завершився тихий книжковий аукціон «Читаємо-перемагаємо», під час якого збирали кошти для потреб Збройних сил України.

Аукціон тривав впродовж двох тижнів. За цей час в ньому взяли участь 17 осіб та вдалося реалізувати усі 13 видань, виставлені на торги. Про це повідомила КЗ «Луцька міська централізована бібліотечна система».

Захід проходив у рамках благодійного марафону «Разом переможемо». Підбиття підсумків та урочисте вручення придбаних видань відбулося у приміщенні бібліотеки. 

Відкрила захід директорка департаменту культури Тетяна Гнатів, яка наголосила, що у час війни бібліотечні працівники, волинські письменники, працівники галузі культури зорганізували весь свій ресурс, щоб міцно тримати духовні кордони нашої країни та подякувала за промоцію українського слова.

Переможці аукціону отримали видання особисто від волинських авторів. Знана українська письменниця, лауреатка Всеукраїнських літературних конкурсів Надія Гуменюк вручаючи свою книгу переможцю подякувала за проведення аукціону та популяризацію україномовної книги.
Також перед присутніми виступили Ольга Ляснюк – українська письменниця, голова Волинської обласної організації Національної спілки письменників України, Еліна Форманюк – українська журналістка та поетеса, а також Анна Сірбіненко – голова Громадської організації «Новий рівень».
 
Перший тихий книжковий аукціон «Читаємо-перемагаємо» проводився за підтримки Департаменту культури Луцької міської ради, Громадської організації «Новий рівень» та КЗ «Луцька міська централізована бібліотечна система».

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром