У Рівному проведуть майстер-клас зі створення шоколадного адвент-календаря та оригамі

29 Листопада 2022, 15:32
Фото ілюстративне 562
Фото ілюстративне

У Рівному в рамках проєкту Зимова майстерня в музеї навчатимуть створювати шоколадний адвент-календар та упакування для нього в стилі оригамі.

Захід відбудеться 3 грудня у Рівненському обласному краєзнавчому музеї. Про це журналістам Район.Культура повідомили організатори.

«Будемо робити шоколадний адвент-календар. Це коли на кожен передсвятковий день створюється побажання або привітання. А які цукерки без коробки? У предметному дизайні важливим є також упакування. Згадайте, як запаковані шоколадки Тоблерон. А чому в них така форма? А яку форму оберемо ми? Ми використаємо принципи оригамі для створення упакування. Сподіваємось буде цікаво і смачно», – зазначили ініціатори майстер-класу.

Також організатори зазначили, що оскільки захід відбудеться у музеї, в учасників буде можливість дізнатися, які кондитерські були в місті Рівному і чи робили там щось особливе.

Чекатимуть на заході і на батьків, і на дітей. Участь безкоштовна, окрім вхідного квитка в музей. Також будуть раді благодійним внескам для розвитку освітніх ініціатив.

Кількість місць обмежена. Зареєструватися на подію можна за посиланням.

Захід розпочнеться о 15:00. Тривалість – 2 години.

Також організатори нагадують, що у разі повітряної тривоги роботу призупинять і продовжать після сигналу «Відбій повітряної тривоги», або в інший день. Безпека зараз понад усе! Рівненський обласний краєзнавчий музей не нехтує тривогами та закликає усіх не бути байдужими до власної безпеки.
 
Подія відбуватиметься за підтримки Goethe-Institut Ukraine.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39