На стажування в Метрополітен-опера запрошують працівників українських оперних театрів

29 Листопада 2022, 09:09
Метрополітен-опера 527
Метрополітен-опера

Метрополітен-опера запрошує фахівців та менеджерів української оперної сфери пройти стажування: обмінятися досвідом та ознайомитися з принципами й методами роботи одного з провідних театрів США.

Про це повідомило Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти.

Наразі отримати можливість пройти стажування в Метрополітен-опера можуть працівники наступних департаментів театру чи організації:

  • виробничий департамент;
  • департамент сценічного менеджменту;
  • медіа департамент;
  • департамент маркетингу;
  •  режисерсько-постановчий департамент.

«МетОпера пишається тим, що став мистецьким партнером України в її доблесній боротьбі за свободу на культурному фронті. За планами Першої леді Олени Зеленської та Міністерства культури України, Метрополітен відкриє свої двері для кваліфікованих молодих українських професіоналів, які бажають отримати міжнародний досвід в одному з провідних театрів світу», – заявив Генеральний менеджер Метрополітен-опера Пітер Ґелб.

Основною умовою є знання англійської мови та мотивація в отриманні нового досвіду, який можна буде застосувати в оперній сфері України.
Стажування триватиме з березня по червень 2023 року та передбачатиме участь 4 українських працівників у спільній з американськими колегами підготовці постановок та реалізації нових проєктів Метрополітен-опера.

Всі охочі пройти стажування мають подати відповідну заявку за формою, що міститиме також мотиваційний лист англійською мовою.
Фінансову підтримку стажування забезпечуватиме сторона, яка прийматиме українських фахівців.

Дедлайн подачі заявки — 30 листопада 2022 року.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024