У Міжнародний день людей з інвалідністю рівнян запрошують на виставку художніх робіт

28 Листопада 2022, 11:31
Анжеліка Косинська 543
Анжеліка Косинська

У Рівному відбудеться відкриття художньої виставки «Життя, як у казці» Анжеліки Косинської, а також презентація книги «Мій Святий Миколай», яку проілюструвала художниця.

Захід пройде 4 грудня у приміщенні художньої студії «Євро-Арт». Про це повідомила мама Анжеліки Марина Косинська на своїй сторінці у фейсбуці.

«Анжелікина особливість з її світосприйняттям. Запрошуємо всіх наших рідних і друзів, всіх кому цікаво, хто хоче познайомитись з Анжелікиною творчістю! Чекаємо!» – зазначила у дописі Марина Косинська.

Мама художниці також додала, що захід присвячений Міжнародному дню людей з інвалідністю і подякувала вчительці Анжеліки Ользі Теренчук за підтримку та віру в її доньку.

«Без Вашої підтримки та Вашої віри у все світле і добре, без Вашого чуйного і доброго серденька, мабуть, ще довго не було б цієї презентації. Все якось не на часі. Отож Анжелікина мрія здійснюється завдяки Вам», – написала Марина Косицька.

Окрім виставки художніх робіт, Анжеліка презентує книгу «Мій Святий Миколай», яку проілюструвала разом із вчителькою. Цю книгу художниця присвятила своєму батькові, який зараз наближає нашу перемогу на фронті.

Відкриття виставки відбудеться о 16:00. Студія «Євро-Арт» знаходиться за адресою: м. Рівне, вул. Відінська, 50.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024