У Луцьку презентують книгу «Як залишитися людиною під час війни» української поетеси Лєни Шторм

13 Листопада 2022, 14:34
Лєна Шторм 911
Лєна Шторм

У Луцьку відбудеться презентація книги «Як залишитися людиною під час війни» української поетеси, психологині та медіаекспертки Лєни Шторм.

Захід проведуть 14 листопада о 18:00 в арт-просторі для внутрішньо переміщених осіб Палац культури міста Луцька. Про це анонсуює аматорська театральна студія Бешкетники

Книга створена навесні 2022 року на основі вивчених запитів під час двотижневого волонтерського консультування постраждалих від наслідків російського вторгнення.

 Отримані дані були систематизовані та підготовлені для того, щоб допомагати іншим.

Зі слів авторки: «Книга розрахована на дорослу аудиторію. Створена для цивільних. Моя книга – це фактично відповіді які я надавала людям під час своєї практики. Вважаю, що не втратити себе, свої цінності зараз – надважливо. Книгу видано громадською організацією ФемінізмУА в рамках програми суб-грантів проекту співпраці ГО "Центр "Жіночі перспективи" та CARE Deutschland e.V., за фінансової підтримки CARE."

Приходьте щоб дізнатися як не втратити людяність під час війни та розібратися у своїх почуттях, а найбільш активні учасники отримають книги у подарунок.

Захід відбудеться в рамках реалізації проєкту "Культура має значення", який фінансується за підтримки House of Europe та Європейського Союзу.

Організатори: NGO «Volyn Prospects» / ВОГО «Перспективи Волині» та Департамент культури Луцької міської ради
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024