Футболки «Щекавиця» та журнал з Залужним: як Любка збирає гроші на ЗСУ

28 Жовтня 2022, 16:28
Футболка Щекавиця / фото зі сторінки Сашка Даниленка 2647
Футболка Щекавиця / фото зі сторінки Сашка Даниленка

Закарпатський письменник та волонтер Андрій Любка відомий своїми успішними зборами коштів на придбання авто для ЗСУ. 

Станом на 28 жовтня, волонтер придбав 68 машин на фронт. 2 останні авто придбав одночасно та нині везе їх на фронт. Про це журналісти Район.Культура дізналися зі сторінки Андрія Любки в соцмережі.

Письменник постійно збирає гроші на свій рахунок та коли має потрібну суму, купує чергове авто. Та деколи волонтер вдається до альтернативних способів зі збору грошей, наприклад одні з останніх: вторговані кошти з футболок Сашка Даниленка «Щекавиця» або ж розіграш журналів TIME, з зображенням Валерія Залужного.

«Вся чорна серія у 100 штук розпродана і 7000 грн з неї відправляються на збір Андрія Любки. Відомий український письменник Андрій Любка писав про подорожі, про секс і залицяння, про контрабандистів і поетів. Але з початком повномасштабного вторгнення, Андрій відклав письменницьку роботу, а натомість купує та приганяє на схід джипи і пікапи. Він вже купив для української армії 66 автівок. Усі хто замовив футболку з мерчем Щекавиці вклалися у 67 машину, на яку саме зараз збирає Андрій», – написав автор принту трендової футболки, художник та мультиплікатор Сашко Даниленко.
Своєю чергою сам Андрій Любка каже, що вийшов на наступний рівень та пропонує придбати ще футболки «Щекавиця», щоб долучитися до збору 69-ої машини.
«Всі чули про оргію на Щекавиці, багато хто хотів би взяти участь, дехто за це навіть готовий заплатити, а я вийшов на наступний левел – організатори оргії переказали мені 7 тисяч грн на купівлю машин для ЗСУ, якщо ви собі теж таку купите, то можете долучитися до збору на джип під номером 69», – каже письменник.
Нині ж Андрій Любка проводить розіграш  трьох журналів Time з власноручним підписом Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного.
 

Для участі в розіграші потрібно зробити внесок у 100 гривень на волонтерську картку письменника. Всі отримані кошти він спрямує на купівлю джипів для української армії.
«Отож, правила прості: ви переказуєте 100 грн на 4149439022830743 і ставите + у коментах. Плюсики ми номеруємо і у вівторок (1 листопада) проведемо розіграш трьох журналів (відео з рендомайзера опублікуємо). Більше плюсиків – більше шансів отримати журнал з особистим автографом Залужного! Якщо ви переказуєте більшу суму, наприклад 1000 грн, то в коментах позначайте 10+ і вам буде присвоєно 10 номерків для участі в лотереї», – пояснює правила участі у розіграші волонтер.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024