Повідомили як проходитиме Мандрівний Docudays UA-2022

28 Жовтня 2022, 13:27
Docudays UA 1775
Docudays UA
19 Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA розпочнеться у Львові й побуває у 22 областях України. Та вперше — за кордоном.
 
Фестиваль пройде з 12 листопада до 30 грудня. Про це повідомили на сторінці фестивалю в фейсбуці.
 
Тема цьогорічного Мандрівного Docudays UA – «Надзвичайний стан». Це виняткова ситуація, коли звичне життя та плани на майбутнє поставлені на паузу. А базові життєві потреби й людські права – під постійною загрозою.
 
До програми Мандрівного увійде блок короткометражних стрічок, знятих українськими режисерами та режисерками після початку повномасштабного вторгнення. Також представлять іноземні та українські фільми з програми 19-го DOCUDAYS UA, яку команда готувала ще взимку для показів у кінотеатрах мирного Києва.
«Цього року безпека наших глядачів і глядачок – найпріоритетніше завдання, тому ми обмежуємо кількість офлайнових публічних заходів. Стежте за оновленнями на фейсбук-сторінках та на сайті Мандрівного. До зустрічі! Віримо в перемогу та в ЗСУ», – кажуть організатори.
19 Мандрівний Docudays UA відбувається за підтримки Посольства Швеції в Україні, Стабілізаційного фонду культури та освіти 2022 Федерального міністерства закордонних справ Німеччини та Goethe-Institut, Польського Інституту у Києві. Інклюзивність фестивалю підтримують Ощадбанк та Mastercard. Думки, висновки чи рекомендації не обов'язково відображають погляди урядів, благодійних організацій чи компаній цих країн. Відповідальність за зміст публікації несуть винятково його автор(к)и.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024