За пісню Квінти на фестивалі в Забже змагатимуться 50 дітей

25 Жовтня 2022, 17:33
Фестиваль 1090
Фестиваль

Оргкомітет міжнародного благодійного дитячого фестивалю United Kids Festival, який відбудеться 12 листопада у польському місті-партнері Рівного Забже, закінчив прийняття охочих взяти участь у конкурсі. 

Загалом подали на розгляд понад 200 заявок. З них команда фестивалю на чолі Русланом Квінтою відібрала 50 дітей з України, Польщі та Німеччини. Про це журналістам Район.Культура повідомили організатори конкурсу.

Серед юних співаків є й уже відомі юні артисти, які брали участь та перемагали в українських талант-шоу та конкурсах. Зокрема, Софія Іванько представляла Україну на Євробаченні у 2019 році та брала участь у телешоу «Голос діти»,  Ярослав Політов та Ольга Гарбузюк – учасники телешоу «Голос Діти» та лауреати Чорноморських Ігор, Аліса Ізмайлова та Анастасія Мартинюк – також учасниці Чорноморських Ігор.

Став також відомий повний склад журі: співачка TAYANNA, композитор та вокальний коуч «Голосу» Влад Зеленський, народна артистка України Катерина Бужинська, співачка Юлія Белей, автор та виконавець Володимир Дорош, польська співачка Marien, а також URANA – володарка титулу Queen of Poland 2022, яка народилася в у місті Хмельницькому

Головним призом фестивалю є пісня від відомого композитора та продюсера, голови журі, а також засновника фестивалю United Kids Festival Руслана Квінти.

Іншим лауреатам вручать премії з фонду розміром 1,5 тисячі євро. Фестиваль пройде у мальовничому польському місті Забже, який є партнером українського міста Рівне. Мер міста пані Малгожата Манька-Шулік неодноразово надавала гуманітарну допомогу Україні. І зараз мерія міста всіляко сприяє проведенню фестивалю.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024