Коли і хто робитиме телеверсію фіналу Нацвідбору Євробачення

24 Жовтня 2022, 12:48
Євробачення 1637
Євробачення

Фінал Нацвідбору Євробачення має відбутися 17 грудня у Києві в укритті. 

Про це 24 жовтня повідомили у Суспільному.

Виробництвом телеверсії фіналу Національного відбору на Євробачення-2023 займатиметься переможець мистецького конкурсу ТОВ «СТАРЛАЙТ ПРОДАКШН».

За умовами конкурсу, переможець мистецького конкурсу ТОВ «СТАРЛАЙТ ПРОДАКШН» має створити телевізійну прямоефірну версію Національного відбору Євробачення-2023.

Зокрема виробник повинен забезпечити:

  • сценічне рішення, режисерське бачення (до якого входить робота над постановками номерів учасників та створення образів виконавців);
  • проведення репетицій; 
  • передача прямоефірного сигналу на телеканали Суспільного Мовлення.

До участі у мистецькому конкурсі подавалися ІП «1+1 Продакшн», ТОВ «ФРЕНДС ПРО ТВ», ТОВ «СТАРЛАЙТ ПРОДАКШН» та ДП  «Національний палац мистецтв «Україна». 

«Команда Суспільного Мовлення висловлює вдячність усім учасникам мистецького конкурсу за участь і конкурсні проєкти», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 67-й Пісенний конкурс Євробачення у травні наступного року прийматиме Ліверпуль від імені України. Конкурс відбудеться у Великій Британії після перемоги Kalush Orchestra в Турині цього року.

Суспільне Мовлення, яке є членом Європейської мовної спілки, організовує і проводить відбір пісні та представника України, а також забезпечує участь представника України на Пісенному конкурсі Євробачення-2023.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024