У Польщі організували міжнародний благодійний дитячий фестиваль: як взяти участь

14 Жовтня 2022, 14:34
Фото з фестивалю 2816
Фото з фестивалю
Відомий український композитор та продюсер Руслан Квінта проведе міжнародний благодійний дитячий фестиваль United Kids Festival у Польщі. Фест започаткували у цьому році. Першим місцем його проведення стала Болгарія. 
 
А далі ж фест перемістився до Польщі і відбудеться 12 листопада. Польським партнером стала компанія World Media з президентом якої є Robert Klatt. Про це журналістам Район.Культура розповіли організатори.
 
Команда творчих особистостей, на чолі з Квінтою працює над підготовкою United Kids Festival у Польщі. Місцем проведення обрали місто Забже, концертний зал Dom Muzyki i Tańca. Місто Забже – одне з колоритних міст півдня Польщі. Тут зосереджені чисельні промислові підприємства. До 1945 року місто належало Німеччині і мало назву Гінденбург. Тому архітектура Забже у традиційному німецькому готичному стилі.
 
Головна мета United Kids Festival — це підтримка талановитих дітей, обмін знаннями та досвідом з новим поколінням. 
«Цього року окремим завданням фестивалю є привернути увагу зокрема до талановитих українських дітей, які вимушені були покинути свій дім через воєнні дії в країні. Під час проведення усіх заходів в рамках фестивалю буде організовано збір коштів, які будуть спрямовані на оплату музичних класів для таких дітей», – розповів Руслан Квінта.
 
Свою заявку можна подати на сайті фестивалю за посиланням: https://www.unitedkidsfestival.com/
В конкурсній програмі фестивалю змагатимуться учасники віком від 6 до 16 років у п'яти вокальних категоріях:
• Діти 6-9 років
• Діти 10-12 років
• Діти 13-16 років
• Народний вокал (соло)
• Колективи
 
До складу журі фестивалю у Польщі ввійшли співачка TAYANNA, композитор та вокальний коуч «Голосу» Влад Зеленський, народна артистка України Катерина Бужинська, співачка Юлія Белей, автор та виконавець Володимир Дорош. Очолить журі організатор фестивалю Руслан Квінта.
 
На сьогодні оргкомітет фестивалю отримав 216 заявок. Подати їх можна буде до 16 жовтня включно. З них відберуть 40 для участі у конкурсі.
 
Переможці отримають грошові премії. Призовий фонд фестивалю становить 1,5 тисячі євро. Також володар Гран-прі отримає у подарунок авторську пісню від композитора, музичного продюсера – Руслана Квінти.
 
Довідково: засновниками фестивалю є українці, а дирекцію оргкомітету очолює композитор Руслан Квінта, який працював продюсером найрейтинговіших ТВ-шоу в Україні: «Голос Країни», «Голос країни. Діти», Національного відбору України на Євробачення. Руслан є автором хітів для 92 виконавців серед яких: Софія Ротару, Ірина Білик, ALEKSEEV, гурт KAZKA.
 
 
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024