Стартував продаж марок до Дня захисника та захисниці України: де купити

14 Жовтня 2022, 11:53
Марки та конверт зі спецпогашенням 3575
Марки та конверт зі спецпогашенням

Стартував продаж марок, присвячених захисникам та захисницям України – «Слава Збройним силам України».

Благодійний випуск до Дня захисників та захисниць України вже доступний онлайн. 

Вартість маркового аркуша – 120 гривень, з яких 48 грн – благодійний внесок. До аркуша також випущено конверт «Перший день», тематичні художні конверти та листівки до кожного з родів військ, що окрім сюжетів містять кольори і емблеми родів військ ЗСУ.

Придбати поштовий випуск «Слава Збройним Силам України!» можна з 14 жовтня в міських відділеннях Укрпошти по всій країні, а також на офіційному онлайн-магазині Укрпошти. Крім того, новий поштовий випуск традиційно продаватиметься на офіційних онлайн-магазинах Укрпошти на маркетплейсах PromKasta, Rozetka, eBay та Amazon

На продаж конверту «Перший день» у відділеннях діють обмеження – не більше двох на одне замовлення. Онлайн можна буде замовити до 10 маркових аркушів, 10 художніх конвертів та 10 листівок одного виду на одне замовлення. Також у продажі доступні брендовані світшоти.

Аркуш включає 6 марок, зокрема: «Десантно-штурмові війська ЗСУ», «Військово-Морські Сили ЗСУ», «Сухопутні війська ЗСУ», «Сили територіальної оборони ЗСУ», «Сили спеціальних операцій ЗСУ», «Повітряні Сили ЗСУ».

Тираж маркового аркуша — 1 мільйон екземплярів. Художник — Антон Хрупін, який відомий за поштовим випуском «Вільні. Незламні. Непереможні».

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024