Іво Бобул запрошує на благодійний концерт у Рівному

11 Жовтня 2022, 13:58
Іво Бобул 1990
Іво Бобул

Іво Бобул запрошує на свій благодійний концерт у Рівному для підтримки ЗСУ.

Подія відбудеться у Рівненському драмтеатрі 19 жовтня, о 19:00. Про це журналістам Район.Культура повідомили організатори.

Програма концерту – оновлена, адже Іво Бобул презентує абсолютно нові пісні, написані під час війни в Україні. Прозвучать також відомі твори, а цікавинкою стане виконання його авторських пісень румунською мовою. 

«Артист, унікальний тембр голосу якого не сплутаєш із жодним іншим, запрошує Вас у світ Її Величності Пісні! Іво Бобул – народний артист не лише за званням, а й за визнанням народу. Багато пісень із його репертуару заслужено визнані золотими хітами естради, адже важко знайти в Україні людину, яка б не чула «Душі криницю», «Місячне колесо», «Берег любові», «Якщо любиш – кохай», «На Україну повернусь», «Осінній сад», «Скрипалю»,  «Мадонно Україно!», «Одна-єдина». Запрошуємо зустрітись, поспівати ці пісні разом, підтримати один одного емоційно і, звичайно, підтримати наших військових», – кличуть організатори. 

Щороку співак презентує програми, де завжди по-різному, проте гармонійно поєднуються улюблені шлягери та абсолютно нова пісенна лірика, несподівані кавер-версії світових хітів, пристрасні рок-балади та романси, яких так проникливо, як Іво Бобул, не виконає ніхто.

Квитки: https://cutt.ly/GBcjmVJ

Варто зазначити, що Іво Бобул активно дає благодійні концерти для наших воїнів у військових частинах.

Концерт у Рівному є частиною благодійного туру артиста по містах західної України. 

14 жовтня Іво Бобул виступить у Тернополі (Драмтеатр);

15 жовтня – у Івано-Франківську (Драмтеатр);

16 жовтня – у філармонії в Чернівцях,

17 жовтня – в РЦ «Промінь» у Луцьку,

18 жовтня – Театр Заньковецької у Львові,

19 жовтня – Рівне (Драмтеатр).

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024