У Львові проведуть ще три Всеукраїнські відкриті архітектурні конкурси

08 Жовтня 2022, 17:29
фото ілюстративне, автор: Роман Балук 1435
фото ілюстративне, автор: Роман Балук

На засіданні виконавчого комітету ухвалили рішення щодо організації та проведення трьох Всеукраїнських відкритих архітектурних конкурсів. Зокрема, обиратимуть кращі проєктні пропозиції нового житлового комплексу на вул. І. Миколайчука у Львові, реабілітаційного центру в селищі Брюховичі, а також стрілецького тиру та стрільбища у селі Великі Грибовичі.

Про це пише Львівська міська рада.

Так, члени виконкому підтримали проєкти рішень:

-       Про організацію та проведення Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на проєктну пропозицію нового будівництва комплексу багатоквартирних житлових будинків на вул. І. Миколайчука у м. Львові.

«Йдеться про спеціалізоване житло для людей, які проходили реабілітацію у межах нашого територіального медичного об’єднання. Ми сподіваємось на підтримку міжнародних організацій у будівництві цього комплексу. Через це хочемо мати досконале рішення, яке можна буде якнайшвидше реалізувати», - розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

-       Про організацію та проведення Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на проєктну пропозицію реабілітаційного центру на вул. В. Івасюка, 74 у смт. Брюховичі Львівської міської територіальної громади. (Йдеться про реконструкцію та розширення існуючого реабілітаційного центру, що дозволить надавати там ширший спектр послуг).

-       Про організацію та проведення Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на проєктну пропозицію стрілецького тиру та стрільбища у с. Великі Грибовичі (урочище «Нива») Львівської міської територіальної громади.



Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром