Викладачі Луцького вишу презентували виставку картин до Дня художника

07 Жовтня 2022, 18:42
Студенти ЛНТУ на фоні презентованих картин ФОТО 1738
Студенти ЛНТУ на фоні презентованих картин

У стінах Луцького національного технічного університету працюють талановиті і творчі майстри художньої справи кафедри дизайну та архітектури і навчають своїх професійних вмінь студентів.

Щорічно у другу неділю жовтня українські митці відзначають своє професійне свято – День художника України. Напередодні свята, художники ЛНТУ влаштували тематичну виставку. Майстри представили власні художні роботи. Про це повідомили на сайті вишу.

«Оскільки в нас на кафедрі багато художників та творчих людей, ми вирішили влаштувати таку імпрезу. Тут представлені роботи п'ятьох митців: Зоряни РубанМиколи РубанаРуслана ЧугаяВ’ячеслава Шмельова та Наталії Градиської, яка представила власноруч створені костюми. Хотілося настрою, хотілося відчути трішки свята у цей непростий період і оскільки це початок навчального року, ми хотіли показати студентам майстерність викладачів, чого вони варті і що вони вміють, поділитися прикладом і таким чином розпочати серію нових виставок», – розповіла старша викладачка кафедри архітектури та дизайну Зоряна Рубан.

На виставці представлені сучасні, абстрактні, а також класичні роботи: пейзажі, натюрморти тощо, щоби можна було оглянути максимально різні стилі та почерки художників, відчути різний підхід.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024