У Луцьку відбувся благодійний концерт Міши Крупіна

07 Жовтня 2022, 12:32
Концерт Міши Крупіна у Луцьку ФОТО 765
Концерт Міши Крупіна у Луцьку

Харківський виконавець Міша Крупін приїхав до Луцька та заспівав улюблені хіти, презентував гарячі прем’єри, а також зібрав потужну суму на підтримку ЗСУ.

Благодійний концерт відбувся 5 жовтня у клубі «ShowBasilic». На захід прийшло чимало відвідувачів, серед них побувала  й журналістка Район.Культура

«Ми допомагаємо нашим хлопцям, тому всі  гроші передаємо на потреби Збройних сил України. Разом купуємо дрони, турнікети, автівки та інше. Тож закликаю Вас підтримувати воїнів, проте необов‘язково це маємо бути ми, будь-кому, але лишень допомагайте. Так ми наближаємося до Перемоги!», – розповідає Міша Крупін. 

Виступ співака відрізнявся своїм драйвом, з перших хвилин гості заходу полюбили виконавця та не хотіли відпускати його навіть в останні хвилини. 

«Мені неймовірно подобається, що відомий український співак усіма силами намагається допомогти українським воїнам у цій складній боротьбі. До того ж настільки емоційний концерт я не споглядав ще жодного разу», – коментує один з відвідувачів концерту Сергій Стрельчук

У кінці концерту відбувся благодійний аукціон, на якому розігрували марки з автографом виконавця та дві гітари з підписом військових та співака. Загалом, завдяки заходу вдалося зібрати понад 3 тисячі доларів.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром