«Люлі-люлі»: Пивоваров та alyona alyona записали пісню на вірш Пантелеймона Куліша

30 Вересня 2022, 17:43
Артем Пивоваров 3694
Артем Пивоваров

У межах культурного проєкту «Твої вірші, мої ноти» Артем Пивоваров та alyona alyona представляють спільну роботу «Люлі-люлі» на поезію Пантелеймона Куліша

Про це журналістів Район.Культура повідомили менеджери виконавців.

Усім знайомий цей стан, коли навіть серед людей почуваєшся самотнім та чужим. Кожен з нас переживає це по-своєму. Хтось ховається від світу, поринувши у спомини, хтось шукає спокій у єднанні з природою. 

Цю картину можна побачити у відео. alyona alyona блукає у своїх думах, переходячи від однієї згадки до іншої, ніби з кімнати в кімнату. Артем Пивоваров — споглядач-мандрівець, а природа виступає у вигляді чистої світлої думки, за якою Артем так уважно спостерігає. 

Зрештою, всі ми мандрівники, що літають у власних думках і прагнуть так чи інакше заповнити душевну порожнечу.

«Робота «Люлі-люлі» відображає внутрішній світ людини, яку охопили почуття самотності та відчуження. У цьому стані зараз перебуває ледь не кожен українець, незалежно від місцезнаходження та кількості людей навколо. У такі моменти вмикається захисна реакція: хочеться закрити своє серце та загубитися у спогадах. Часом дійсно треба усамітнитися, відновити внутрішню енергію та сили, щоб згодом продовжити заповнювати соти пам'яті подіями, до яких захочеться повертатися», — поділився Артем Пивоваров.

«Часто розчарування в житті, невдачі та просто біль змушують наше серце закритися і більше нікому не довіряти. Але коли самотність заповнює все навколо і починає давити — ми шукаємо трохи спокою та натхнення для того, щоб перезавантажитися і знову бути відкритими для нового. Взявши за основу вірш Куліша, цей момент відчаю, кожен з нас трансформував його з крапки в кому, бо ми віримо, що світло все ж переможе темряву», — додала alyona alyona.

Читайте також: Пивоваров і Полякова презентували пісню на поезію Лесі Українки

Довідково: «Твої вірші, мої ноти» — авторський культурний проєкт Артема Пивоварова. Створений задля популяризації та підтримки української культури, поетів і письменників через призму музики. Налічує пісні на твори Тараса Шевченка, Івана Франка, Михайла Старицького, Павла Тичини та інших видатних українських поетів.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024