Медіа-кава: розігрують онлайн-зустріч із письменницею Дариною Попіль

28 Вересня 2022, 10:29
Дарина Попіль 1302
Дарина Попіль

У рамках волонтерського проєкту «Медіа-кава» розпочали благодійний аукціон за зустріч із письменницею, журналісткою, науковицею, громадською діячкою Дариною Попіль. Авторка книг «Сезони сн(л)ів», «Крилаті риби». Займається промоцією української літератури та культури за кордоном.

Про це 28 вересня повідомили на фейсбук-сторінці «Медіа-кави».

«Сім років ділила свій час поміж Львовом та Варшавою, 2 роки тому до цього дуету додався німецький Магдебург. Авторка може багато розповісти про робочий та життєвий досвід в інших країнах. Скоріш за все розкаже це так, що Вам захочеться переселитись до Львова (якщо Ви ще не там)», — йдеться в повідомленні.

Від адміна: смакування кавою, як у часи карантину, дистанційно і з допомогою месенджерів та інтернету, у зручні для обох учасників день та час.

Приєднатися до аукціону можна в коментарях під дописом «Медіа-кави».

Зібрані кошти спрямують на допомогу бійцям Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Адміністратор «Медіа-кави» — Мирослав Ватащук, волинський журналіст та волонтер. Проєкт створений для спілкування за кавою з різними медійниками, а головне — для допомоги захисникам України.

Нагадаємо, нещодавно розігрували онлайн-зустріч із Олександром «Фоззі» Сидоренком та Олегом «Фаготом» Михайлютою, вокалістами гурту «ТНМК», Павлом Порицьким, співзасновником і актором театру «ГаРмИдЕр», та Сергієм Прилуцьким, білоруським літератором та перекладачем, менеджеркою гурту «Друга Ріка», літредакторкою Анною Пономарьовою, зіркою серіалу «Спіймати Кайдаша» Григорієм Баклановим, журналісткою Галиною Чоп, музикантом Валерієм Харчишиним, психологинею та поетесою Любавою Казмірчук, редакторкою та мовознавицею Ольгою Дубчак, з лідером гурту «Фіолет» Сергієм Мартинюком, співачкою та журналісткою Марією Таранко, блогером Тайлером Андерсеном, актором Сергієм Харченком, письменником Максом Кідруком, блогеркою Еммою Антонюк, художницею Марічкою Островською, письменником Євгеном Ліром, копірайтеркою Інною Небесною, музикантом Андрієм Самойлом, волонтеркою Юлією Бабій, журналісткою Мілою Роспопою, лялькаркою Іванною Морем, іконописцем Богданом Новицьким, стендаперкою Настею Зухвалою.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024