У Луцьку запрошують на майстер-клас і перформанс мисткині Світлани Власової

28 Вересня 2022, 09:14
Робота Світлани Власової 640
Робота Світлани Власової

У Музеї Корсаків у рамках проєкту «Арт-батальйон» запрошують майстер-клас та перформанс від рівненської графікеси, художниці, скульпторки, перформерки Світлани Власової.

Про це повідомили на сторінці музею в фейсбуці.

Захід відбудеться в середу, 28 вересня, о 17:00 у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків (місто Луцьк, вул. Карбишева, 1, КРЦ «Адреналін Сіті»).

«Цей майстер-клас розкриє секрети роботи тушшю на папері. Також покажуть артистичні техніки появи зображення і його тривання разом із музикою. Миттєві стани примхливого матеріалу та незворотність рухів пензля потребують упевненості і зосередження. Винагородою за таку відвагу стане зафіксоване власною рукою зображення. А спонтанність дійства дасть Вам змогу вполювати істинне замилування!» — йдеться в анонсі.

Робота Світлани Власової
Робота Світлани Власової

Вхід вільний.

Зверніть увагу, у зв‘язку з відкриттям Музею сучасного українського мистецтва Корсаків марафон «Арт-батальйон» змінює свій формат: відтепер заходи, окрім майстер-класів із гончарства, в межах проєкту відбуватимуться щосереди з 16:00 до 18:00 (можливі зміни у часі). 

Нагадаємо, розпочала мистецький марафон мисткиня Олена БурдашПриєднатися до марафону можуть усі творчі особистості, яким є що сказати мовою мистецтва.

Слідкуйте за анонсами на нашому сайті та на телеграм-каналі Куди піти? / Афіша Район.Луцьк і Культура.

Читайте також: З мистецтвом до перемоги: як у Музеї Сучасного Українського Мистецтва Корсаків організували арт-батальйон

 
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024