У Луцьку для дітей провели тренінг з акторської майстерності «Творча СВОБОДА»

18 Вересня 2022, 17:30
Акторський тренінг 1029
Акторський тренінг

У Луцьку для дітей тренінг з акторської майстерності «Творча СВОБОДА».

Про це повідомили на сторінці Бібліотеки-студії «ДіМ», де й проходив захід 17 вересня.

Тренінг проводила харківська акторка Алла Скрипічук, випускниця ХНУМ імені Котляревського спільно з керівником зразкової аматорської дитячої театральної студії «Бешкетники» Вадимом Хаїнським.

«Імпровізація і креатив дітей був по дитячому творчим. Перші хвилини розпачу, сором'язливості, неактивності і за нею і певного страху зробити щось не так, змінився на загальну репетицію майже самостійного дитячого театру», — йдеться в дописі.

Учасники тренінгу — діти та підлітки з Луцька, Херсона, Києва, Харкова, Нової Каховки в ігровій формі розвивали навички, що так необхідні для будь якого творчого процесу: психологічну стійкість, комунікабельність, виразність та гучність мови, самопрезентацію, вміння висловлюватися, емоційний інтелект, креативність і фантазію.

«Мета тренінгу була досягнута — відкрити таланти, емоційно розслабитись, повірити в себе і навчитися відчувати себе і тих хто поруч і якщо треба — допомогти і не обмежувати своє «Я», — поділилися в бібліотеці..

Алла Скрипічук стверджує, що акторська майстерність необхідна і корисна усім дітям без винятку, бо розвиває інтелект та духовні цінності. 

Захід організовано в рамках реалізації проєкту «Культура має значення», який фінансується за підтримки House of Europe та Європейського Союзу. 

Організатори: NGO «Volyn Prospects» / ВОГО «Перспективи Волині» тa Департамент культури Луцької міської ради.

Читайте такожКультурні хаби у війні: луцький актор створив арт-майстерню для дітей-переселенців

Фото з допису «Культура має значення»

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024