Культурні заклади Луцька зібрали майже 100 тисяч гривень для армії

09 Вересня 2022, 17:46
Концерт на Театральному майдані Луцька 1074
Концерт на Театральному майдані Луцька

У Луцьку з початку весни реалізовується благодійний мистецький проєкт «Разом переможемо». Спільними зусиллями наближують перемогу заклади культури міста, разом з Благодійним фондом «Сучасна Україна» та міською радою.

 

Усі разом зібрали 93 тисячі гривень. За ці кошти закупили матеріали для ремонту літаків. Про це розповіли на сайті Луцькради.

 

Заступниця міського голови Ірина Чебелюк та директорка департаменту культури Тетяна Гнатів особисто передали обладнання військовим.

Проєкт «Разом переможемо» діє з метою збереження і популяризації національних духовно-культурних цінностей та традицій, утвердження почуття патріотизму, гідності та згуртованості мешканців громади у зв’язку з воєнними діями на території України.

На вулиці Лесі Українки, Театральному майдані та інших локаціях виступали творчі колективи Палацу культури міста Луцька, культурно-мистецького центру «Красне», Теремнівського будинку культури і будинку культури Вересневого, а також — аматорські колективи.

До проєкту долучалися чоловічий вокальний квартет «Акорд» Волинської обласної філармонії, артисти Волинського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка та Волинського обласного театру ляльок, учасники вокальних студій «SpivanochkaShow» (керівник Тетяна Ярошик) та «MusLi» (керівник Юлія Андрєєва), артисти з Тернополя Валерій Богаченко та Ірина Демчук та поетеса Леся Любарська.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024