У науково-культурному центрі та бібліотеках на Волині змінилися керівники

09 Вересня 2022, 12:48
Засідання Волинської облради 812
Засідання Волинської облради

Члени постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку розглянули кадрові питання.

Про це 8 вересня повідомила Волинська обласна рада.

Йдеться про зміну керівників Волинського обласного науково-методичного центру культури, Волинської обласної бібліотеки для дітей та Волинської державної обласної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки.

У зв’язку із завершенням терміну дії контракту із директором обласного науково-методичного центру культури Любов’ю Рожновою, депутати рекомендували голові обласної ради Григорію Недопаду звільнити її із посади і до призначення керівника в установленому законом порядку або видання іншого розпорядчого документа призначити Любов Рожнову тимчасовою виконувачкою обов’язків директора центру.

У зв’язку із поданою заявою про звільнення члени комісії також рекомендували голові обласної ради звільнити із займаної посади директорку обласної бібліотеки для дітей Наталію Граніч та до призначення керівника в установленому законом порядку або видання іншого розпорядчого документа, виконання обов’язків директора покласти на заступницю керівника закладу Людмилу Хілуху.

У зв’язку із завершенням терміну дії контракту із директоркою Волинської державної обласної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки Людмилою Стасюк депутати рекомендували голові облради Григорію Недопаду звільнити її із займаної посади та до призначення керівника на конкурсних засадах або видання іншого розпорядчого документа призначити тимчасово виконувачкою обов’язків директора Наталію Граніч.

Читайте також: Сергій Скулинець стане директором Волинського драмтеатру

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024