У Луцьку виступить з великим концертом Міша Крупін на підтримку ЗСУ

26 Вересня 2022, 15:35
Міша Крупін 1435
Міша Крупін

Виконавець з Харкова Міша Крупін приїде до Луцька, аби заспівати улюблені хіти, презентувати гарячі прем’єри і зібрати потужну суму на підтримку ЗСУ.

Про це журналістів Район.Культура повідомили організатори.

Концерт пройде 5 жовтня о 19:00 у клубі «ShowBasilic».

«Приходьте почути, як файно Міша Крупін співає українською, та зарядитися шаленою енергією яскравої суміші іронії, щирості, репу, одеського фольклору, блюзу і джазових мотивів!» — анонсують організатори.

Обіцяють, концерт буде сповнений феєрії драйву та емоцій, і водночас — стане щирою атмосферною зустріччю давніх друзів. Одкровень і сюрпризів буде чимало!

А за кошти з продажу квитків будуть придбані автівки, амуніція і все найнеобхідніше, що потрібне українським військовим-захисникам на передовій, про що Міша Крупін традиційно особисто відзвітує на своїх сторінках у соцмережах.

«У нашому місті» — моя перша україномовна пісня, яку у квітні я присвятив своєму рідному Харкову, який весь цей час знаходиться під нещадними обстрілами. Та сьогодні ця пісня — про кожне місто України. «Моє» і «ваше» ця війна остаточно зробила «нашим»! Наші прекрасні люди в Луцьку, я з нетерпінням чекаю кожного з вас на моєму концерті!» — говорить Міша Крупін. 

Легендарний харківський музикант, автор суперхітів — із початку повномасштабної війни Міша Крупін чітко заявив про свою патріотичну позицію і завзято долучився до волонтерства.

Вивізши під обстрілами свою родину із Харкова, де зазнала бомбардувань також його квартира, Міша Крупін озброївся найвірнішим натхненням — нещадною злобою до окупантів — і розпочав свою власну боротьбу.

«Написав такі вогняні пісні, від яких аж підгорає у рашистів й натомість — які неабияк заряджають героїв на передовій!» — пишуть організатори.

Як волонтер Міша Крупін постійно буває в гарячих точках і працює нон-стоп: за власні кошти і, акумулюючи чималі суми на зборах, передав не одну автівку на фронт, незліченну кількість військової амуніції, а також гуманітарної допомоги переселенцям. І з концертами постійно виступає для Героїв у військових частинках.

Що обов’язково продовжить і під час туру, кажуть організатори.

«Я любив свою країну завжди, та зараз люблю ще більше! Тому маю декілька амбітних ідей, як нам разом ще більше допомогти нашим захисникам. Війна в Україні триває і ми маємо всі завзято й безупинно допомагати, хто чим може, аж до самої Перемоги! У ці часи ми багато чого і кого втратили, але багато кого знайшли та відкрили для себе. І, на жаль, саме нещастя робить справжнє диво. Наша армія — як скеля, люди допомагають один одному, волонтери допомагають волонтерам, і це така ланцюгова реакція, яка вже ніколи не зупиниться. Саме це диво робить нашу країну міцною, демократичною та несхожою на інші. Вірю і відчуваю це як ніколи потужно!» — каже Міша Крупін.

«Луцьк, приходьте 5 жовтня о 19.00 у клуб «ShowBasilic»на концерт Міші Крупіна «У нашому місті»! Передамо палкий український привіт півням-кадирівцям піснею «Дон», на честь наших супергероїв-захисників вдаримо «Їб.ште» і разом заспіваємо «У нашому місті» та всі хіти, які ви знаєте напам’ять!» — зазначають організатори.

Квитки на концерт купуйте на сайті.

Читайте такожТоп-10 Apple Music вперше очолюють виключно українські пісні

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024