Залужний наказав гурту «Антитіла» з передової повертатися до творчості

26 Серпня 2022, 09:26
Музиканти колективу «Антитіла» більше не воюватимуть на передовій 1676
Музиканти колективу «Антитіла» більше не воюватимуть на передовій

Музиканти колективу «Антитіла» більше не воюватимуть на передовій: з півночі Харківщини вони повертаються до Києва.

Наказ повертатися з фронту їм віддав головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. Та попри те, що Тарас Тополя, Сергій Вусик і Дмитро Жолудь більше не виходитимуть на передову, вони все ж продовжать службу в лавах ТрО. Про це пише ТСН.

«Розпорядженням головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного «Антитіла» відряджені до Києва із зони бойових дій на півночі Харківщини. Тарас Тополя, Сергій Вусик і Дмитро Жолудь продовжують нести службу в лавах 130 Батальйону ТРО, проте від сьогодні не виходитимуть згідно з бойовими розпорядженнями на передову в якості стрільців-парамедиків евакуаційних екіпажів», – поділилися музиканти у своєму Instagram.

Нині артисти повертаються до творчості. Вони вже взяли участь в урочистостях, присвячених Дню Незалежності.  Далі вони планують давати благодійні концерти за кордоном.

Загалом, артисти збиратимуть кошти для матеріального забезпечення ЗСУ та допомоги сім'ях загиблих побратимів.

«Музиканти вже взяли участь у заходах, присвячених Дню Незалежності України, на черзі важливі мистецькі акції закордоном та соціальна робота, особливо важлива в цей час для держави. В рамках власного Благодійного Фонду «Антитіла» зосередяться на матеріальному забезпеченні ЗСУ та 130-го Батальйону, підтримці дітей загиблих побратимів, аеророзробці», – поділилися музиканти.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39