Рівненська авторка-прокурорка разом із Angy Kreyda записала пісню про людей

23 Серпня 2022, 15:24
Валентина Люліч 1537
Валентина Люліч

Рівненська прокурорка і водночас письменниця, бардеса, авторка та виконавиця власних пісень Валентина Люліч написала пісню про людей, так і назвавши її «Люди». 

Про це журналістів Район.Культура повідомила авторка.

Валентина — членкиня Національної спілки письменників України та Національної всеукраїнської музичної спілки, очільниця Українського клубу авторської пісні та співаної поезії. Про свій твір вона на своїй сторінці у фейсбуці так і зазначила, що це пісня про всіх нас.

«Пісня написана буквально за хвилин десять. У голові неначе платівка постійно прокручувалися слова «люди-провідники, люди-поводарі, люди-порадники», які мені хотілося донести до слухача, читача. Шукала спосіб та формат. А тут, як і кожна творча особистість, незабаром зловила думку про формат самої поезії, який ви чуєте у пісні. Не полінилася, сіла, записала. Так і народилася пісня», — каже Валентина. 

Авторка додає, «Люди» вже звучали на різноманітних творчих майданчиках, на фестивалях тощо. Нещодавно її записали на студії в Олексія Казанцева, фронтмена гурту «Брем Стокер», Енджі Крейда, яку українці знають за піснею «Враже» на поезію Людмили Горової, зголосилася створити музичний супровід на акордеоні.

Читайте також: Буде тобі, враже, так, як Відьма скаже: пісня рівненського гурту зібрала понад пів мільйона переглядів

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024