У Києві прощаються з Русланою Писанкою

21 Серпня 2022, 12:37
Портрет Руслани Писанки у церкві 1443
Портрет Руслани Писанки у церкві

У Києві відбувається прощання з видатною українською акторкою та ведучою Русланою Писанкою.

Прощання з Русланою Писанкою відбувається у Спасо-Преображенському соборі, і розпочалося о 9 ранку. Повідомляє журналіст ТСН.ua. 

Люди збираються, аби провести в останню путь видатну артистку. Прах Руслани Писанки, який до Києва привіз чоловік акторки Ігор Ісаков, стоїть позаду портрету Писанки. 

У прямому ефірі Марафону, чоловік розповів, що обрав саме це фото, щоб усі запам'ятали його дружину усміхненою та гарною, такою якою вона й була у житті.

Поруч з фото Руслани стоїть світлина її мами Діни Василівни, з якою вирішили також попрощатися сьогодні. Їхні зображення розмістили біля ікон з мозаїки.

Зі знаменитостей першим приїхав попрощатися колега Руслани Писанки, ведучий 1+1 Єгор Гордєєв. Також серед присутніх український продюсер Олексій Гончаренко, який протягом багатьох років товаришував з Писанкою.

Як раніше розповідав чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, вона дуже любила Спасо-Преображенський собор.

«Ми там вперше побували разом, коли хрестили нашу похресницю Алісу і дуже їй сподобався цей храм. І навіть щоразу, коли була хімія у Русі, вона казала поїдь і сорокоуст замов в тому храмі. Це улюблений її храм», – розповідав Ісаков.

Нагадаємо, що з початком повномасштабної війни рф проти України Руслана Писанка, яка напередодні зламала ногу, поїхала до Німеччини лікуватися. Там у зірки діагностували рак 4 стадії. Лікарі вже нічого не могли вдіяти, адже хвороба була запущеною та прогресувала. Писанка пішла з життя 19 липня у Німеччині. Зірці було 56 років. Кремували Руслану 21 липня.

Спочатку прощання з Писанкою відбулося у німецькому місті Кайзерслаутерн біля церкви місцевого кладовища. Після цього чоловік акторки з її прахом повернувся до України.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39