Ой, чи живі: Фіолет презентував нову пісню

19 Серпня 2022, 13:04
Фрагмент кліпу ВІДЕО 1873
Фрагмент кліпу

Гурт «Фіолет» записали кліп та презентував нову пісню «Ой, чи живі». 

Відео з'явилось на ютуб-каналі гурту 19 серпня.

«З допомогою пісень ми розмовляємо із цим світом. Так, сьогодні ця розмова не схожа на попередні, але вона все ще про нас, про наше спільне сьогодні і те, що мене найбільше хвилює. Музика – це життя. Ми в ньому різні. І Фіолет теж може бути різним. Це не повернення Kolos and Brothers, а скоріше ще одне альтер еґо «Фіолету», – йдеться у описі відео.

Фронтмен гурту Сергій «Колос» Мартинюк теж поділився із прихильниками, що він вклав у свою пісню.

«Трохи моєї життєствердної обізленості та дитячий віршик Олени Пчілки, – нарешті, можемо поділитися з вами нашою новою піснею. Рознесіть світом. Будемо вдячні», – каже Колос.

Режисура та монтаж: Лера Добровольська. Частина використаних відеоматеріалів взята з мережі інтернет і музиканти не претендують на їх авторство.

Тематичну обкладинку до «Ой, чи живі» створила українська художниця Марія Шарлай. Ілюстрація була створена за допомогою штучного інтелекту.

Нагадаємо, що гурт «Фіолет» опублікував цю пісню ще 17 серпня, але за її прослуховування потрібно було задонатити волонтерам – ГО «Жіночий Ветеранський Рух», яка збирає кошти на спеціалізоване авто для надання допомоги одразу чотирьом пораненим — Mercedes Unimog, що стоїть на балансі Британської армії.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024