UAnimals відкриває у Гаазі виставку про тварин на війні в Україні

19 Серпня 2022, 11:46
Фото Карини Пілюгіної 747
Фото Карини Пілюгіної
У Нідерландах відкриється виставка Animals and war in Ukraine, відвідувачі якої побачать найпотужніші кадри та дізнаються історії тварин, що страждають від російської агресії. 
 
Презентація відбудеться 20 серпня, у Гаазі. Про це повідомили на сторінці організації в фейсбуці.
 
В рамках експозиції покажуть фото Руслана Горового, Олени Тіти, Костянтина та Влади Ліберових та Олега Перевєрзєва. Місто для проведення виставки обрали не випадково, бо переконані, що в майбутньому світ побачить новий Гаазький трибунал, на якому судитимуть російського тирана і військових злочинців.
 
«З початку повномасштабної війни світ побачив безліч злочинів, що вчиняють росіяни на території України. Буча, Гостомель, Маріуполь – це далеко не повний список міст, згадка про які відгукуються болем у серці. Російські військові не зупиняються на вбивстві дітей, зґвалтуванні жінок, але й в буквальному сенсі винищують все живе», – каже організаторка виставки, активістка UAnimals Дар'я.
«За пів року війни росіяни обстріляли два десятки притулків, три зоопарки і знищили в буквальному сенсі мільйони тварин. Ми хочемо, щоб світ почув і про цей злочин. Злочин, що обов'язково буде покараний», – додає дівчина.
Виставка Animals and war in Ukraine проходитиме за адресою Гаага, KV02 - Korte Vijverberg 2, в ANNA Vastgoed & Cultuur, з 20 по 30 серпня.
 
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024